Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog nelegalne gradnje u Beogradu dvojici muškaraca preti najmanje 8 meseci zatvora i 500.000 dinara kazne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da su izveli radove na izgradnji objekta od čvrstog građevinskog materijala spratnosti prizemlje i zidovi prvog sprata, a bez prethodno pribavljene građevinske dozvole i potvrde o prijavi radova

  • 0
Nelegalna gradnja, Banovo Brdo Foto: Telegraf.rs

Danas, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv S.Ž. i F.Ž. zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 2019. do 2020. godine u Novom Beogradu, zajednički, bili investitori objekta koji je građen bez građevinske dozvole.

Sumnja se da su izveli radove na izgradnji objekta od čvrstog građevinskog materijala spratnosti prizemlje i zidovi prvog sprata, a bez prethodno pribavljene građevinske dozvole i potvrde o prijavi radova, čime su kao saizvršioci izvršili krivično delo Građenje bez građevinske dozvole.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljene nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivima te da im izrekne uslovne osude tako što će im utvrditi kazne zatvora u trajanju ne kraćem od osam meseci i istovremeno odrediti da se ovako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od dve godine ne izvrše novo krivično delo, kao i da ih osudi na plaćanje novčanih kazni u iznosima ne manjim od 500.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Pas ubijene Tuzlanke se ne odvaja od kafića, bezvoljno leži na podu: Potresna scena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA