≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšena dvojica Nišlija nakon krvavog obračuna: Jedan pokušao da ubije čoveka, drugi mu pomogao

Vreme čitanja: oko 1 min.

I. R. je sinoć ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada zadao ubod nožem u grudi četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu a potezanju oštrice prethodila je tuča dok mu je M.P. pomogao u napadu

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Niška policija je brzim i intenzivnim radom neposredno nakon izvršenja krivičnog dela a po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapsila I.R. (46) zbog pokušaja ubistva i M.P. (44) za koga se sumnja da mu je pomogao - saopštila je niška Policijska uprava.

I. R. je sinoć, kako se sumnja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada zadao ubod nožem u grudi četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu a potezanju oštrice prethodila je tuča dok mu je M.P., kako se sumnja, pomogao u napadu.

Za sada nema informacija šta je bio povod obračuna koji je kulminirao pokušajem ubistva. Kako je saopštila policija, povređeni čovek je prevezen u niški UKC dok je obojici osumnjičenih određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni na saslušanje tužiocu.

Iz niške bolnice saopšteno je da je čovek primljen sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša, da je na prijemu bio svestan ikomunikativan te da je odmah urađena kompletna dijagnostika.

- Utvrđena je povreda plućne maramice sa razvojem pneumotoraksa . Povrede su mu sanirane i nakon stabilizacije hospitalizovan je na Klinici za grudnu hirurgiju UKC Niš - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA