Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je auto u kojem je Nusret poslednji put viđen živ: Misterija smrti mladića trese Srbiju

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice

  • 2

Velika potraga za Nusretom Destanovićem iz sela Đerikara sa Pešteri, u koju je bilo uključeno više od 200 ljudi, tragično je završena. Kako je Telegrafu potvrđeno iz MUP-a, telo mladića je pronađeno, ali kako javlja Sandžak danas, nađeno je i vozilo u kojem je poslednji put viđen.

Prema najnovijim saznanjima Sandžaka danas, automobil Golf IV pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Nezvanično, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji.

Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvezeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.

Podsetimo, mladić Nusret Destanović nestao je na teritoriji Peštera. Poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se izgubio svaki trag.

- Viđen je u svom vozilu "golf IV", registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag. Molim svu braću u sestre ako bilo šta saznaju ili vide da prijave policiji - rekao je za RINU jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

Preko 200 ljudi od jutros tražilo je nestalog mladića Nusreta.

Nedugo pre nego što su stigle tužne vesti, policija je blokirala put ka jednom bunaru u kojem je, kako se verovalo, Nusretovo telo. 

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je za RINU jedan od učesnika u potrazi koji se nalazio na licu mesta.

Iz MUP-a nisu mogli da potvrde za Telegraf gde je tačno pronađeno telo, kao i da li je mladić za kojim se tragalo ubijen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    10. februar 2024 | 17:48

    Saucesce porodici, ovo je ludnica nema dana bez ovakvih vesti.

  • Eto sta nam zapadna demokratija donese

    10. februar 2024 | 17:58

    saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA