≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sav pretučen je ubačen u bunar! Rođaka ubijenog Nusreta za Telegraf: Najnoviji detalji jezivog zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag

  • 0
Tutin, Nusret Destanović, bunar Foto-kolaž: RINA, Pixabay

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru u blizini kuće svog ubice, potvrdila je njegova rođaka za Telegraf.rs.

Ona je za naš portal navela da je mladić bio sav pretučen kada je njegovo telo pronađeno i bačen u bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće ubice.

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije - rekla nam je rođaka ubijenog Tutinca.

Podsetimo, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge. Naime, kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice muškaraca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.

Podsetimo, Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA