Vreme čitanja: oko 2 min.

Osudili mi i linčovali dete! Jeziva poruka rođake dečka iz Kraljeva: Nazivali ga manijakom, ujutru nađen mrtav

Vreme čitanja: oko 2 min.

Noć pre saobraćajne nesreće društvenim mrežama kružile su fotografije na kojima se vidi lice L.V. uz tekst u kom se navodi da je napadao devojčice i žene

  • 7
Saobraćajna nesreća, Kraljevo, udes, poginuo nastradao L.V. Foto: RINA

L.V. (21) iz Kraljeva poginuo je pre dva dana u saobraćajnoj nesreći, a njegovi poznanici i prijatelji sumnjaju da je tragediju izazvao namerno, jer su internetom cele noći kružile njegove slike, dok su ga u komentarima nazivali manijakom i napasnikom žena. Porodica mladića ne miri se sa jezivom tragedijom, te svakodnevno objavljuju fotografije u kojima je javno, bez dokaza osuđivan i traže pravdu.

- Eeee moje Kraljevo i moji Kraljevčani stidim vas se! Ugasili ste tek započet, nevin život mog L. na pravdi Boga! Osudili mi dete, igrali se sa njegovom psihom, linčovali i epilog svima poznat danas. Zapitajte se makar danas jer ćete se već sutra okrenuti nekoj drugoj žrtvi, da li treba da promenite nešto u svom ponašanju? Da shvatite da nisu svi dovoljno jaki i da je reč nekome jača od mača ?! Lakija danas ne bole vaše rane...Bole sve nas koji smo ostali ... Zapitajte se svaki put pre nego što podelite nešto...Svi smo zakazali i što je najgore ostaje dilema da li ste samo glupi ili zli ?! Institucije su posebna aura.. Ja sam još sinoć dobila preteći poziv jer sam javno objavila imena od kojih je potekla slika. ašto je to tako ? Bol i rana ostaju dok postojim - napisala je njegova rođaka na Fejsbuku.

Video: Zid potpuno probijen, nastradali mladić imao samo 21 godinu: Prvi snimci sa mesta tragedije

Podsetimo, noć pre saobraćajne nesreće društvenim mrežama kružile su fotografije na kojima se vidi lice L.V. uz tekst u kom se navodi da je napadao devojčice i žene. Sledeće jutro, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je mladić izgubio život, a na društvenim mrežama bilo objava da je mladić unapred osuđen, iako niko nije imao validne dokaze da je kriv.

U komentarima su se nizale reči podrške porodici, ali i reči hvale za preminulog mladića od strane ljudi koji su ga poznavali. Svi navode da je bio divan dečko, bez mrlje u biografiji. Ipak, cele noći internetom su kružile njegove fotografije uz koje se navodi da je manijak i napasnik, kao i da je među žrtvama i profesorka biologije.

- Gradom se kreće manijak koji spopada devojčice, devojke, ali i starije žene. Već par dana se priča u našoj školi i okolnim naseljima o njemu. "Ordinira" mahom u naselju Moše Pijade. Ima par žrtava među kojima je i naša profesorka biologije (50). Napada sa leđa i dira žene po intimnim delovima tela i zatvara im usta. Kasnije pobegne. Zadnja žrtva je devojčica 7. razred - stoji u tekstu koji je deljen zajedno sa fotografijom L.V. putem društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišel

    11. februar 2024 | 08:33

    Zna se ko je objavljivao na internetu lažne vesti da je dečko manijak i da spopada žene na ulici.Policija mora da preduzme mere protiv tih lica i da ih oštro kazni,mada je to slaba uteha za porodicu dečka koga više nema.Na društvenim mrežama ,za čas posla možemo svi mi biti proglašeni ovakvim a ili onakvima,od strane onih kojima smo se zamerili ili ne znam već šta.Ušli smo u opasna vremena ,svet je zahvatilo opšte ludilo sa zapada koje se širi i našim prostorima.Od ovog virusa, nažalost nema leka.Skočili smo sebi u stomak.A čini mi se ,čekaju nas i mnogo gore stvari.Nažalost!!!???

  • Lord

    11. februar 2024 | 08:41

    Dajte javno imena tih zlotvora koji su podelili slike...

  • Hogar

    11. februar 2024 | 08:37

    SVE KOJI SU PISALI DATI NA SUD... OVO MORA POKICIJA I SUD DA RESE DA SE NE PONOVI ....STA JE USLO U LJUDE PA OVO RADE ...ZLO....A KARMA JE KUCKA TO SU ZABORAVILI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA