≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo poslednji snimak ubijenog Nusreta? Kamere snimile vozilo i muškarca kako izlazi

E. H.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kruže snimci na kojima je navodno automobil Nusreta Destanovića koji je svirepo ubijen

  • 0
Mesto gde je pronađen Nusret Destanović Foto: Privatna arhiva, Rina.rs

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su umešane u ubistvo Nusreta Destanovića sa Pešteri, koji je nestao 8. februara, a čije telo je pronađeno juče u jednom bunaru. Sada je objavljen snimak na kojem se navodno vide poslednji trenuci nesrećnog mladića.

Glavni osumnjičeni za ovaj zločin su R. H. i njen bivši suprug S. Z., za kojim se i dalje traga.

Uhapšen je i E. Dž. (19) iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Кako se sumnja, E. DŽ. je zajedno sa S. Z. (27), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, Nusretu naneo smrtne povrede oštrim predmetom, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Sada je portal Sandžak Danas objavio snimak, na kojem se navodno prikazuju poslednji trenuci života ubijenog Nusreta.

Sigurnosne kamere navodno su snimile njegov automobil za čijim volanom je, kako se sumnja, bio S. Z.

Na snimcima se vidi vozilo "golf 4", koje je u vlasništvu ubijenog Destanovića, kako ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira.

Na snimku se potom vidi kako muška osoba izlazi sa vozačevog sedišta, a Sandžak Danas tvrdi da je u pitanju osumnjičeni S. Z. Vidi se kako ta osoba prelazi sa suvozačeve strane, ali se potom ne vidi tačno šta radi.

Sandžak Danas navodi da bi to mogao biti trenutak kada su Nusretu zadati kobni ubodi oštrim predmetom. Međutim to se na snimku ne vidi, niti su se nadležni oglasili povodom ovih snimaka.

Podsetimo, na automobilu Destanovića forenzičari su pronašli krv.

Mladić je juče pronađen mrtav u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo, nakon tri dana potrage. Kako je Telegraf.rs nezvanično saznao, mladić je bio pretučen, a njegova porodica sumnja da su ga tukla trojica muškaraca.

Podsetimo, Nusret je sahranjen danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA