Vreme čitanja: oko 2 min.

Nusreta su onesvestili kolcem, izboli ga 22 puta, umotaili u ćebe i bacili u bunar: Novi detalji ubistva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nusretov nestanak prijavljen je 8. februara, dok je 10. pronađeno njegovo beživotno telo u bunaru u blizini kuće S.A.Z. (26), osumnjičenog za njegovo ubistvo

  • 0
Tutin Nusret Destanović Foto-kolaž: Sandžak Danas/Ustupljene fotografije, Privatna arhiva, Rina.rs

Nusret Destanović pronađen je mrtav u subotu, a kako saznajemo od osobe bliske njegovoj porodici, mladić je prvo onesvešćen kolcem, a potom uboden nožem 22 puta. O uzrocima smrti momka sa Peštera u prvi mah nagađalo se, te se spominjalo i da je uboden kolcem, ipak, istina je da istim onesposobljen, a potom krvnički ubijen.

- Prvo su ga onesvestili udarcem drvenim kolcem, pa ga izboli 22 puta po telu. Ubačen je u bunar, a telo je obmotano u ćebe - kaže za Telegraf.rs osoba bliska Nusretu.

Nusretov nestanak prijavljen je 8. februara, dok je 10. pronađeno njegovo beživotno telo u bunaru u blizini kuće S.A.Z. (26), osumnjičenog za njegovo ubistvo. Kako se sumnja, u ubistvu su učestvovali i R.H. (27), E.DŽ. (19) i E.H. (40). Kako smo ranije pisali, E.H. je rođak osumnjičenog za ubistvo, a on mu je i pomagao nakon zločina da krvavu odeću spali i pobegne u Austriju, dok je E. DŽ. razlog zašto je Nusretovo telo pronađeno. Kako su nam opisali članovi Nusretove familije, on se sam predao policiji.

- E.DŽ. (19), drugi osumnjičeni, je razlog zašto je Nusret uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im "Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao". Tada se predao i uhapšen je - rekao je Telegraf.rs izvor blizak ubijenom Nusretu.

"Namamila ga porukom, pa ga bivši muž ubio" 

Izvor blizak ubijenom mladiću ranije je potvrdio za naš portal da je Nusreta R.H, sa kojom se viđao pred ubistvo, namamila porukom da dođe kod nje. Naime, iza svega je stajao njen bivši suprug S.A.Z, koji ga je dočekao ispred automobila, sa još dvojicom mladića, udario ga kolcem, a onda izboo nožem. Nakon toga, njegovo telo bačeno je u bunar.

Porodica ubijenog Nusreta sumnja da je R.H. igrala dvostruko, te je Nusretu davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom S.Z.A. U porukama do kojih je Telegraf došao vide se pretnje koji je osumnjičeni za ubistvo slao R.H. pre nego što je Nusretovo telo pronađeno.

- Ona je Nusretu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. S.Z.A. je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi Nusretova rođaka za Telegraf.rs.

"Ali zadnji se najslađe smeje. Veruj mi. Videćeš šta ću uraditi", napisao je S.Z., na šta mu je R.H. odgovorila "Mrš bre".

Nusret Destanović dopisivanje Novi Pazar Foto: Privatna arhiva

"J*bo mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju", nastavio je S.Z., a R.H. je odgovorila "Nek ti j*b* Mujesiru.

"E bićeš svedok kad te zovnem na kameru. Nek j*be slobodno", napisao je S.Z.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

Kako je za Telegraf rekla osoba bliska Nusretu, on je "mučenički umro".

- Imao je 22 uboda od noža. Na kraju je zaklan i bačen u bunar - rečeno je za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA