≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je poslednja Nusretova fotografija iz restorana: Nasmejan i ne sluti da će mu i žena "presuditi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspisana poternica za osumnjičenom za ubistvo

  • 3
Ubijeni iz Novog Pazara Foto: Privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv tri osobe u vezi sa ubistvom Nusreta Destanovića (27) iz Đerekara, na Pešteru, čije je telo pronađeno u napuštenom bunaru prošle nedelje.

Telegraf.rs objavljuje njegovu poslednju fotografiju iz jednog restorana 7. februara ove godine. Samo dan kasnije prijavljen je njegov nestanak. Da zlo bude veće društvo mu pravi žena koja je osumnjičena u pomaganju ubistva.

Tutin Nusret Destanović Foto: RINA

Glavni osumnjičeni, S.Z. (27) iz Sjenice, trenutno je u bekstvu, a protiv njega je izdata poternica.

Pored S.Z., uhapšene su još dve osobe: E.Dž. (19) iz Sjenice, osumnjičena za neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, i E.H. (40) iz Novog Pazara, osumnjičena za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oboje su u pritvoru od 10. februara, sa predloženim trajanjem od 30 dana.

S.Z. se sumnjiči da je, uz pomoć E.Dž., 8. februara neno smrtne povrede Destanoviću oštrim predmetom, a zatim njegovo telo sakrio u bunaru. Vozilo i dokumenta žrtve pronađeni su u Novom Pazaru. R.H. (27), bivša supruga S.Z. i takođe iz Sjenice, uhapšena je zbog sumnje da je znala za pripremanje krivičnog dela i trenutno je pod istragom.

Sahrana ubijenog Destanovića obavljena je u nedelju, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, u njegovom rodnom mestu Đerekare. Motivi ubistva još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je bilo planirano i da je osumnjičeni pobegao u Njemačku.

U saopštenju VJT navodi se da za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor.

Istraga je u toku, a nadležne institucije intenzivno rade na pronalasku i hapšenju glavnog osumnjičenog.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Nusret je onesvešćen kolcem, izboden 22 puta, zavijen u ćebe i bačen u bunar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    14. februar 2024 | 15:57

    “ i što dalje od bluda,jer to je razvrat,kako je to ružan put” … ovo stoji u Kur’anu☝️

  • V8

    14. februar 2024 | 17:15

    Ovaj sto beži nerazumem ga,bolje da se preda ionako u bekstvu nemoz dugo,samo sebi povećava robiju, ustvari najbolje bi bilo da dobije doživotnu ovako na slobodi ne verujem da bi dugo bio živ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA