Vreme čitanja: oko 1 min.

Istočili oko 25.000 kilograma sirove nafte: Uhapšen radnik poznate kompanije u Novom Sadu i jedan Beograđanin

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da su oni, u prethodnom periodu, iz crpne stanice koja se nalazi u okviru PD „NIS“ ad Novi Sad u cisternu kojom je upravljao G. B. istočili 24.740 kilograma sirove nafte

  • 0
Kineski tržni centar Foto: Mateja Beljan

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Policijskom upravom u Zrenjaninu, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su S. Ž. (49), zaposlenog u privrednom društvu „NIS“ ad Novi Sad, Sabirno-otpremna stanica Zrenjanin, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba poverenja u obavljanju privredne delatnosti i G. B. (55), radnika PD „Gasco Oil“ doo Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Sumnja se da su oni, u prethodnom periodu, iz crpne stanice koja se nalazi u okviru PD „NIS“ ad Novi Sad u cisternu kojom je upravljao G. B. istočili 24.740 kilograma sirove nafte.

Na ovaj način osumnjičeni su dalje raspolagali sirovom naftom koju su protivpravno prisvojili.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA