≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija zaustavila Miloša Pavlovića na putu za Zlatibor, pa ga pustila: Evo i zbog čega

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je upućen da se javi u policiju u Beogradu

  • 0
Miloš Pavlović Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Vest da je Miloš Pavlović, inače potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, danas uhapšen u Užicu, obišla je medije nakon saopštenja stranke čiji je on lider. Naime, u saopštenju koje je izdala Aleksićeva stranka navodi se da je Pavlović, advokat i gradski odbornik, uhapšen zbog učešća na protestu ispred gradske skupštine u Beogradu 24. decembra. Nakon te informacije oglasio se i MUP, sa rečima da je priveden pa pušten, ali zbog koriščenja mobilnog telefona. MUP je apelovao da se ne iznose netačne informacije.

Saopštenje MUP prenosimo u celosti:

Policijsku upravu u Užicu danas je doveden M. P. (46) koji je prethodno zaustavljen na putu Užice-Zlatibor, jer je koristio mobilni telefon tokom vožnje.

Prilikom kontrole, utvrđeno je da je za njim raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu, gde mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave.

Zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, napisan mu je prekršajni nalog.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da ne zloupotrebljavaju policiju u političke svrhe i iznose netačne informacije.

Naglašavamo da je M. P. zaustavljen zbog korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje i da je doveden u PU Užice jer je za njim raspisana potraga, što je procedura koja bi usledila prema bilo kom građaninu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA