Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dao sam joj 100€, a umesto zadovoljstva, dobio sam batine": Rus otkrio kako je postao žrtva u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, protiv dvojice mladića i jedne devojke podneta je krivična prijava i za njima traga beogradska policija

  • 8
Elitna prostitucija, prostitutka, prostitutke, kurva, kurve, novac Foto: Shutterstok

"Angažovao sam prostitutku preko nekog oglasa. Doveo sam je u stan koji sam iznajmio u Beogradu. Tražila mi je za seksualni odnos 100 evra. Kada je uzela rekla mi je da ne želi da me zadovolji. U jednom trenutku pozvala je nekoga na mobili telefon. Ubrzo je neko pozvonio na vrata. Usla su dvojica mladića i jedna devojka. Tukli su me i opljačkali", ovako je istražiteljima V.R. (47) iz Rusije ispričao kako je postao žrtva troje razbojnika.

O celom slučaju, koji se dogodio 13. februara ove godine, obavešteno je i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, protiv dvojice mladića i jedne devojke podneta je krivična prijava i za njima traga beogradska policija.

Prema našim informacijama, V.R. je iznajmio stan na dan na Zvezdari. Pomoću oglasa je došao u kontakt sa prostitutkom.

- Ona je došla u stan, uzela novac za "uslugu", ali odbila da mu je pruži. Nakon kraće rasprave pozvala je prijatelja na telefon. Ubrzo su im na vratima bili dvojica muškarac i jedna devojka - kaže naš sagovornik.

Nezvanično, jedan od mladića V.R. je držao nož pod grlom dok nije dao sav novac i mobilni telefon. Jedan od razbojnika udario ga je nekoliko puta u glavu i telo.

- Rus je o svemu obavestio policiju, ali je već narednog dana izašao iz stana i vratio se u svoju zemlju. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dva mladića i devojke zbog razbojništva. Svaki trag se izgubio i ženi koja se predstavila kao prostitutka. Inspektori pokušavaju da na osnovu snimaka sa kamera uđu u trag razbojnicima - dodaje naš izvor blizak celom slučaju.

V.R. prilikom razbojništva nije povređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda

    21. februar 2024 | 10:02

    Kod moje komšinice bi prošao sa 20€ popio kafu i ne bi dobio batine i to u njenom stanu

  • Rola

    21. februar 2024 | 10:05

    Seks se uvek placa samo što je on bio maler pa duplo platio. Nema džabe ni kod babe iz iskustva znam nekada je bilo iz ljubavi ali ta vremena davno su prošla.

  • Rizik

    21. februar 2024 | 09:51

    Jbg. To uvek rizik. Samo na preporuku :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA