Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za prostituciju do detalja ispričao šemu "rada": Drugarici nudio da bude "maserka"

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tražio od oštećene da mu da procenat od zarade

  • 0
silovanje hapsenje nasilje pedofilija prostitucija Foto-montaža: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je I. Z. (26) koji je uhapšen u akciji na okolnosti izvršenja krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Uhapšeni je priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret i izjavio da je on svoju drugaricu oštećenu T.K., koja je tražila posao, preporučio M. P. i U.P. jer je znao da traže devojke za masažu, kao i da mu je poznato kakva vrsta masaže je nuđena klijentima. 

Takođe je izjavio da je tražio od oštećene da mu da procenat od zarade, da mu je U. P. kum, kao i da se kaje zbog krivičnog dela koje je učinio.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na saizvršioce, od kojih su dvojica – U. P. i M. P.u bekstvu, kao i na svedoke oštećene Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA