≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica za Ivana iz Mojkovca: U "Đura baru" pokušao da ubije sina tadašnjeg direktora Superlige Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je preložilo sudu da Ivanu V. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva

  • 0
Više javno tužilaštvo Beograd Foto: Više javno tužilaštvo Beograd

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Ivana V. (37) iz Mojkovca zbog sumnje da je 29. jula 2016. godine pokušao da ubije Darka Bulatovića u jednom ugostiteljskom objektu na teritoriji opštine Stari Grad.

Ranjeni Darko sin je pokojnog Vlade Bulatovića, tadašnjeg direktora fudbalske Superlige Srbije.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavljaju krivična dela Ubistvo u pokušaju i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tužilaštvo je preložilo sudu da Ivanu V. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva, imajući u vidu da je 7 godina bio u bekstvu i nedostupan pravosudnim organima Srbije.

Postoji opravdana sumnja da je Ivan V. 29. jula 2016. godine oko 1:50 časova, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa oštećenim D.B. u ugostiteljskom objektu, iz torbice koju je nosio preko desnog ramena izvadio revolver koji je neovlašćeno nosio, i ispalio metak u Bulatovića pogodivši ga u predelu stomaka, čime mu je nameo tešku telesnu povredu opasnu po život.

Pokušaj ubistva dogodio u "Đura baru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA