Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubili čoveka u Mladenovcu nakon svađe oko naručivanja pesama u kafani: Šestorica na optuženičkoj klupi

Vreme čitanja: oko 1 min.

D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal

  • 1
Više javno tužilaštvo Beograd Foto: Više javno tužilaštvo Beograd

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. godine u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života D.A. i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, okrivljenima Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. na teret se stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Marko S. i Saša S. terete za krivično delo učestvovanje u tuči.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Marku P, Bojanu P, Milošu J. i Danijelu S. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva.

U odnosu na okrivljenog Miloša J. tužilaštvo je sudu predložilo da mu izrekne meru bezbednosti Obavezno prihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi, imajući u vidu da iz nalaza i mišljenja veštaka o njegovom duševnom zdravlju proizlazi da boluje od duševne bolesti.

Postoji opravdana sumnja da je Marko P. 28. avgusta 2023. godine oko 23:30 časova, sedeći za stolom do muzike sa ostalim okrivljenima u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, najpre ušao u raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nije dozvoljavao da naruči pesmu od muzičara. D.A. je sedeo za drugim stolom društvu sina i bratanca.

Iako su i otac i sin pokušali u više navrata da smire situaciju, ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D.A, kojeg su tukli pesnicama, nogama, pivskim flašama, usled čega je on pao na pod, a okrivljeni su nastavili da mu zadaju udarce.

Kada je njegov sin V.A. prišao da pomogne ocu, osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca, usled kojih je zadobio lake telesne povrede.

D.A. je preminuo na licu mesta, a osumnjičeni su napustili lokal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA