≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treće krvavo ubadanje nožem u Beogradu: Mladić se posvađao ispred restorana, izboden u grudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, oko jedan sat posle ponoći došlo je do još dva ubadanja nožem u Beogradu

  • 8
Talačka kriza Autokomanda policija Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

P. S. (22) izboden je nožem noćas oko 3.45 sati ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Beogradu, potvrđeno je za Telegraf.rs iz MUP Srbije.

Kako saznaje Telegraf.rs, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do svađe P. S. sa grupom mladića. Svađa je eskalirala i on je nožem izboden u predelu grudi.

Ekipa Hitne pomoći ga je u teškom stanju prevezla u KBC Zemun.

Rad policije je u toku, a ukoliko restoran ima nadzorne kamere, policija će preuzeti snimke, kako bi uhapsila počinioce.

Podsetimo, oko jedan sat posle ponoći došlo je do još dva ubadanja nožem u Beogradu.

Jedno se dogodilo na Terazijama i muškarac je zadobio teške telesne povrede, dok je drugi izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice i podlegao je povredama u Urgentnom centu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    25. februar 2024 | 10:30

    Bice opet od ranije poznat policiji. Po zanimanju navijac. Kazu uzoran, lepog ponasanja, vozi nov bmw, nema dana radnog staza. I naravno nanogica i lezi kuci.

  • Idioti

    25. februar 2024 | 09:40

    Ovo kao da zivimo u Pakistanu ili Avganiszanu,Dzibutiju,Hondurasu....ljudi se bodu nozevima jer je odgovornost u našim"dobrim zakonima koji se samo ne primenjuju"bude minimalna ako žrtva preživi a ako umre opet bude minimalna za to delo jer je jel te noz u Srba epsko oruzje koje se poteze iz straha,casti ili ne znam već neku treću glupu definiciju i to automatski ebolira potencijalnog ubicu!?Nije u Srbiji ista jazna za ubistvo pistoljem i nožem to moze svako da proveri i to postoji samo ood nas!Umesto da za nosenje noža svako odgovara kao i za nosenje bilo kog oruzja kod nas se to tolerise jrr mozda si krenuo u grad sa nozem i mazaćes pastetu ili ćes seći paradaiz osim ako bas nekoga iz straha ne izbodeš....bruka od drzave i zakona....

  • Lovac

    25. februar 2024 | 09:24

    Komentar na ogroman broj oduzetog oružja!Molim statističare da izbace broj ubijenih hlladnim oružjem u zadnjoj godini!?Ne ubija oružje,ubijaju ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA