≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgradio tri sprata na Novom Beogradu bez dozvole: Oglasilo se Treće OJT

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužni predlog podignut je zbog postojanja opravdane sumnje da je od početka 2023. godine do 27. marta u Novom Beogradu, kao investitor objekta koji je gradio bez građevinske dozvole, nastavio započetu gradnju objekta nakon što je izdato rešenje o obustavi radova

  • 4
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Protiv R.S. (33) Treće osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog zbog sumnje da je izvršio krivično delo Građenje bez građevinske dozvole.

"Optužni predlog podignut je zbog postojanja opravdane sumnje da je od početka 2023. godine do 27. marta u Novom Beogradu, kao investitor objekta koji je gradio bez građevinske dozvole, nastavio započetu gradnju objekta nakon što je izdato rešenje o obustavi radova, na taj način što je na objektu dimenzija 23x20 m koji se u trenutku donošenja rešenja o obustavi radova sastojao od podruma i prizemlja, izgradio još tri sprata sa atikom iznad trećeg sprata, čime je izvršio krivično delo Građenje bez građevinske dozvole", saopštili su.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud okrivljenog, nakon održanog pretresa izvedenih dokaza, oglasi krivim te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci, da mu uzme kao utvrđenu kaznu zatvoru u trajanju od 8 meseci koja mu je prethodno izrečena zbog izvršenja istovrsnog krivičnog dela, te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 godine kao i na plaćanje novčane kazne u iznosu od 1.000.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    26. februar 2024 | 11:17

    Nije brat podmazao gde treba.

  • Marko bg

    26. februar 2024 | 11:21

    hahahahhahahaa, nije hteo da plati, dodjite u Vardarsku na Vracaru, 3 zgrade se grade bez dozvole, selektivna pravda!

  • Cyc

    26. februar 2024 | 11:48

    Trba onda i da se sruši zgrada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA