Vreme čitanja: oko 1 min.

U Španiji uhapšen još jedan kavčanin kojeg povezuju sa ubistvima škaljaraca u Grčkoj

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je naveo načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić, organizatori kriminalne grupe su Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk

  • 0
Španija španska policija pretnje bomba ukrajinska ambasada Madrid Foto: Tanjug/AP

U nastavku zajedničke međunarodne akcije kodnog naziva Vertikala, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno-informativne agencije, Evropola, Evrodžasta, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske, u kojoj je uhapšeno devet osoba, večeras je uhapšena još jedna osoba, na teritoriji Barselone u Kraljevini Španiji.

Uhapšen je M. S. (46) član organizovane kriminalne grupe koji se tereti za krivično delo teško ubistvo izvršeno na Krfu u Grčkoj.

Nakon višegodišnje istrage i intenzivnog operativnog zajedničkog rada sa Evropolom i Evrodžastom, na teritoriji Srbije, Španije, Grčke i Republike Srpske, uhapšeni su munjevitom akcijom M. B. (1982), D. J. (1992), D. T. (1964), V. V. (1991), S. V. (1986), V. M. (1979), N. D. (1989), R. S. (1963) i A. R. (1980).

Oni se terete za ubistva pripadnika škaljarskog klana u Grčkoj - Alana Kožara, Damira Hadžića, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, pri čemu je ranjena i supruga Stevana Stamatovića.

Kako je naveo načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić, organizatori kriminalne grupe su Radoje Zvicer, Darko Šarić i Veljko Belivuk.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte hapšenje osumnjičenih za ubistvo u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA