≫ 

U očima krvnika video smrt, trčao da se spasi, oni ga stigli i zverski ubili: Ovako je ubijen MMA borac Stefan

 ≫ 

Motiv ubistva nije poznat

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Joksa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladimir

    02. mart 2024 | 23:58

    Nadam se da će da uhvate male smradove i počaste sa po 40god robije, Amerika koliko god da je smrdljiva u ovakvim slučajevima je odlična što obično ovakvi više nikada ne izađu ako imaju sreće da su u državi koja nema smrtnu kaznu, ne samo da su ovog dečka izboli na smrt već za malo i ovoga što je slučajno naišao i pokušao da mu pomogne, što se mene tiče tu su završili svaku priču. Da sam vlast kao što nisam vrlo brzo bi ih našao tako što bi krenuo da im hapsim rodbinu, prijatelje i sve koji ih poznaju tako da ne bi mogli dugo da se kriju, a svi bi bili uhapšeni dok se ova dvojica ne nađu, pa kako im volja ali verujem da bi se brzo našli kad bi im babe , dede, tetke, ujaci,komšije, ortaci i svi ostali bili zatvoreni, možda nije demokratski i fer prema tim ljudima ali što beže i što se kriju, mogli su da ga prebiju i nikom ništa i tako bi rešavao svaki slučaj, pa onaj u El Salvadoru sredio državu za 2 god tako što je uhapsio 80 hiljada pripadnika bandi, mislim to su samo dve bande ali su bukvalno vladali državom, 90% njih je uhapšeno bez ikakve optužnice samo na osnovu tetovaža koje pokazuju da su pripadnici bande i nema kriminala više uopšte,a bili su br.1 u celom svetu ispred Meksika i Kolumbije. Ovde hapse za joint ili bensedin, to je važno,a ubistva i otmice to nema veze. Šta ima bilo kome da smeta ako se neko napio, naduvao, našmrkao, šta bilo ako taj nikoga ne dira, ne krade, ne otima, to ne mogu da shvatim šta tu državu ima da zanima dokle god ne pravi krivična dela

  • Stanko

    02. mart 2024 | 19:12

    Bg momci velikog srca.....izbodu decka pa se kriju ko misevi

  • JA

    29. februar 2024 | 18:12

    Zato treba uvek imati nešto za samoodbranu, nikad ne znaš šta te čeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA