≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispred kuće u Novom Sadu gde su pronađena mrtva deca sablasno mirno: Komšije gledaju samo u jedno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Policija nije zapečatila dvorište jer se kroz njega prolazi i do drugih stambenih objekata, ali je zapečaćen sam ulaz u kuću

  • 1

Nakon što je sinoć u Novom Sadu otkriven jeziv zločin kada su L.P.S i M.P.S., kako se sumnja, ubili svoje dvoje dece od 1 i 3 godine, nakon čega su skočili sa krova solitera na Limanu, ispred kuće gde se dogodio zločin je jezivo mirno.

Pored kuće prolaze komšije zagledajući u dvorište, ali niko ne može da nam kaže više od onog što nam je rečeno sinoć.

Policija nije zapečatila dvorište jer se kroz njega prolazi i do drugih stambenih objekata, ali je zapečaćen sam ulaz u kuću.

Policija je sinoć do kasno iznosila dokaze iz kuće, a uviđaj trajao nekoliko sati. Na zidovima kuće nađeni su egipatski simboli, pa se istražuje da li bi slučaj mogao biti povezan sa sektama.

Trenutno ispred kuće više nema policije i ništa sem komšijskih priča ne upućuje na to da se ovde dogodilo jeziv zločin.

Povremeno tišinu prekidaju samo automobili koji prolaze, a vozači zaviriju da vide dvorište kuće strave.

Podsetimo,M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su celu Srbiju svojom smrću, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. U Petrovaradinu pronađena su beživotna tela njihove dece (1) i (3), a sumnja se da je njihova smrt nastupila nasilno.

Tela mladića i devojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu, saznaje Telegraf. Lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Dvoje stanara sa kojima smo popričali od kojih jedna žena živi na poslednjim spratovima, rekli su nam da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vreme uviđaja.

- Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i peške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja deca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo - rekao je on za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    3. mart 2024 | 09:25

    Neko se toliko boti da ima dete a oni ih ubiju. Pa to i ne treba da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA