≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ušli smo u dvorište para za koji se sumnja da je ubio decu, pa sebe: Na vratima stoji upozorenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz par susreta i retkih razgovora sa Lavom i Martinom, komšije su samo znale da je ona poreklom iz Bačkog Petrovca, a on negde sa juga Srbije

  • 1

U dvorištu kuće u Petrovaradinu u kojoj je sinoć otkriven jeziv zločin, trenutno nema nikoga, a na ulazu stan u kom su živeli na spratu pomoćnog objekta, stoji upozorenje MUP-a. Ispred kuće parkirana su dva bicikla.

Jedan od komšija koji ih je povremeno viđao, kaže da su to samo jedni u nizu podstanara koji su ovde živeli poslednjih godina, a da su slabo poznavali i vlasnika kuće koji je nedavno preminuo, a koji je radio u Norveškoj.

- Bili su nekako povučeni, nisam video da im je iko dolazio, mada u tom dvorištu živi više podstanara, ali sve njih slabo poznajemo jer se kratko zadržavaju - rekao je komšija i dodao da su jako retko kada je lepo vreme, iznosili ćebe i igrali se sa decom.

Iz par susreta i retkih razgovora sa Lavom i Martinom, komšije su samo znale da je ona poreklom iz Bačkog Petrovca, a on negde sa juga Srbije. Međutim nisu primetili ništa sumnjivo.

- Mi sve ovde svi znamo, osim ljudi iz tih objekata u dvorištu, jer su to sve podstanari pa se smenjuju ponekad i na mesec dana, te je kuća često na oglasima - dodao je drugi komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жаке

    3. mart 2024 | 13:49

    Туга голема.саучешће фамилији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA