Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga u selu Vladimirci: U istom danu stradalo troje meštana

D. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U selu su sa nevericom primili i vest da je sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca poginuo nastavnik fizičkog vaspitanja V.J. iz Šapca

  • 2
Ubijen, Vladimirci, T.I. Foto: Facebook

Meštani sela Vladimirci još ne veruju da je juče, u jednom danu, nastradalo troje njihovih komšija, a potresla ih je i vest o tragične smrti u saobraćajnoj nesreći omiljenog nastavnika fizičkog V.J. koji je učio njihovu decu.

U ovom kraju nezapamćenoj porodičnoj tragediji M.T. (64) je posle svađe na njivi iz automatske puške pucao u sina I.T. (37) koji je na mestu preminuo, a on je pucao sebi u glavu. Sa teškim povredama, u komi, M.T. je tansportovan u šabačku bolnicu, a potom u Klinički centar u Beogradu, gde je preminuo neposredno posle prijema u ambulanti za reanimaciju.

Ubistvo se dogodilo popodne, oko 16,30 časova, a ranije, tokom dana, meštane ovog malog mesta je potresla vest da je Z.C. (68) izvršio je samoubistvo vešanjem. On je, kako pričaju meštani, sebi oduzeo život jer nije više mogao da se nosi sa najtežom bolešću.

U selu su sa nevericom primili i vest da je sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca poginuo nastavnik fizičkog vaspitanja V.J. iz Šapca.

- U našem selu nema škole i deca pohađaju školu "Žika Popović" u varošici Vladimircima, gde je nastavnik radio do penzionisanja. Pamte ga učenici kojima je predavao i koje je pripremao za brojna sportska takmičenja i tužni su zbog njegove tragične smrti - rekli su u selu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4. mart 2024 | 14:05

    A otkud mu automatska puška? Meni nedavno oduzeše legalnu i konzerviranu lovačku pušku jer zbog bolesti više ne idem u lov, a nelegalnog oružja nikad više. Još eto i automatskog. Verujem da ovi dole u Velikom Trnovcu imaju i haubice.

  • Ни село није што је некад било

    4. mart 2024 | 16:06

    Некада се на њиву ишло са ралом и воловима. Онда се на њиву ишло трактором, а сада се на њиву иде са аутоматском пушком???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA