≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je policija otkrila identitet bračnog para koji se ubio skokom sa solitera u Novom Sadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni nisu imali kod sebe dokumenta, niti mobilne telefone, pa deluje kao da su hteli da otežaju policiji posao, da što kasnije saznaju njihov identitet i tela njihove dece

  • 0
Novi Sad, pogibija Foto: Nikola Bilić

Martina i Lav koji su u noći 1. marta skočili sa zgrade na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu nakon što su prethodno osumnjičeni da su ubili svoje dvoje dece, nisu imali kod sebe dokumenta, niti mobilne telefone.

Međutim, policijskom istragom, utvrđeno je preko papilarnih linija, odnosno otisaka prstiju da se radi o ovom paru, a policija se odmah uputila na mesto na kom je prijavljeno njihovo boravište, odnosno u kuću strave u Ulici Tome Maretića gde su pronašli tela njihovih sinova.

Policija nije očekivala takav prizor, a u kuću su navodno morali da uđu tako što su obili bravu, a ono što su zatekli pamtiće za sve vremena.

Na krevetu su ležala tela mališana koji su bili prekriveni belim čaršavima, a na zidovima kuće bili su satanistički simboli.

Obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti mališana, ali postoje osnovane indicije da su oni otrovani.

Međutim iz PU Novi Sad, ne mogu da nam daju više detalja dok je istraga u toku. Takođe, nije poznato koliko je prošlo od ubistva dece do samoubista u soliteru na Limanu koji je oko 6 kilometara udaljen od njihove kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Ušli smo u dvorište bračnog para za koji se sumnja da je ubio decu, pa sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA