≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Martinina majka objavila sliku koja govori više od hiljadu reči: U jednom danu ostala bez ćerke i dva unuka

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri

  • 1
Profil majke Martine Foto: Društvene mreže

Majka Martine P. S. (23) koja je skočila sa suprugom Lavom P. S. (25) sa solitera u Novom Sadu, prvi put oglasila se na društvenim mrežama nakon tragedije koja je potresla čitavu Srbiju. Nedugo nakon vesti o njihovom tragičnom samoubistvu, javnost je ostala šokirana smrću njihova dva dečaka (1) i (3).

Na fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka. 

Profil majke Martine Foto: Društvene mreže

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno, dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorča

    5. mart 2024 | 16:11

    Majka pominje samo ćerku i unuke a zeta nema na tom spisku izgubljenih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA