≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bosiljka izbodena nasmrt, po rukama joj bile posekotine, borila se kao lavica za život: Ubicu pustila u kuću

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telo ubijene žene pronašla je komšinica u kući u kojoj je sve bilo ispreturano

  • 2
Apatin Foto: Radio Dunav, Instagram

Bosiljka Miljanović (83) ubijena je pre godinu dana u svojoj kući u Apatinu. Nju je tog 6. marta nožem ubio Petar B, vršnjak njene unuke.

Na dan ubistva, komšija je primetio crveni "punto" u blizini Bosiljkine kuće, parkiran ispred kuće u kojoj niko ne živi. Bio je to automobil kojim se Petar dovezao, iako je i sam živeo u blizini.

Mladić, koji je išao u školu sa Bosiljkinom unukom, znao je da njena unuka rano odlazi na posao i da starija žena ostaje sama. Iskoristio je momenat da uđe u Bosiljkinu kuću. Pokucao joj je na vrata, a ona ga je pustila unutra.

Ubio ju je nožem, a kobna je bila rana na vratu. Na njenim rukama bile su rane koje su ukazivale na to da se borila sa ubicom.

Telo nesrećne žene zatečeno je kasnije tokom dana, a po kući je sve bilo ispreturano. Pronašla ju je komšinica. Činjenica da je ubica u kuću u ušao kada je žena bila sama, ukazivala je na to da je znao svakodnevne navike bake i unuke.

Osumnjičeni Petar B. uhapšen je dva dana kasnije. Policija je, na osnovu baznih stanica mobilnih telefona, polako sužavala krug osumnjičenih, a onda došla do njega. U kući u kojoj je žena ubijena pronađen je nož, a kada je policija upala u stan osumnjičenog, pronađena je krvava odeća koja je poslata na veštačenje.

ubica iz Apatina Osumnjičeni za ubistvo; Foto: Instagram

Imala težak život

Bosiljku su sve komšije opisale kao divnu osobu, koja je bila spremna da svakom pruži pomoć. Bili su sigurni da bi mladiću dala novac da ju je pitao.

Kako su ispričali meštani u vreme zločina, staricu je pratila teška sudbina.

- Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno je zbog toga mislio da ima para - ispričale su tada komšije.

Oni su bili sigurni da je Bosiljka poznavala mladića jer ne bi pustila nepoznatu osobu u svoj dom. Ipak, za javnost je ostalo nerazjašnjeno da li je Bosiljka ubijena zbog novca, s obzirom na to da su komšije ispričale da je uhapšeni mlaisć bio iz dobrostojeće porodice.

- Nakon smrti supruga ona se vratila da živi u Apatinu jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga - rekla je komšinica ubijene žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. mart 2024 | 14:20

    Tekst bez konca i kraja. Ako ste hteli da podsetite na zločin onda ste trebali da iznesete i druge podatke. Na primer: Koliko godina ima unuka? Da li je dovodila prijatelja u kuću? Da li je ubica osuđen i na koliko? Koji je bio motiv ubistva? Gde i kako živi unuka?

  • Lord

    6. mart 2024 | 13:21

    I na koliko je osudjen?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA