Vreme čitanja: oko 1 min.

Masovno hapšenje na Bežaniji i Novom Beogradu: Varali ljude preko ugovora za mobilne, ukrali milion i po

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema svim osumnjičenim licima odredi pritvor u trajanju od 30 dana

  • 0
Kofer pare, evro, hapšenje lisice Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u nastavku juče započete akcije koju sprovodi ovo tužilašto u saradnji sa policijskim službenicima PS Novi Beograd, PI Bežanijska kosa, u prisustvu branilaca, su saslušani V.S.V. (48), J.S. (48), A.S. (24), A.B. (22), B.V. (45), M.J. (32), N.Ć. (23) i S.M. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su u vremenskom periodu od novembra do sredine decembra 2023. godine na osnovu lažnih uverenja o zaposlenjima, zaključivali ugovore o prodaji mobilnih telefona.

To su radili na rate sa oštećenim preduzećem te su iste preuzimali u poslovnicama oštećenog a za iste nisu otplaćivali ugovorene rate pa su na taj način, na štetu pravnog lica ”Gigatron” pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu preko 1.500.000,00 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema svim osumnjičenim licima odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšena žena (33) zbog prevara u obavljanju privredne delatnosti i pranja novca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA