Vreme čitanja: oko 1 min.

"U šoku sam, da onako staložen čovek napravi ovo": Prijatelji ne mogu da poveruju kako je Nikola ubio suprugu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola i Gordana su radili na "Najlon pijaci" koja se nalazi nedaleko od njihove kuće i prodavali su ribice i opremu za akvarijume

  • 7
Novi Sad, ubistvo Foto: N.B.

Poznanik porodice u kojoj se večeras dogodila strašna tragedija kada je Nikola T. ubio suprugu Gordanu, nakon čega je vezan lancima skočio sa mosta, kaže da je šokiran, da je onako staložen čovek kao što je Nikola, mogao to da uradi.

- Zbog prirode mog posla često sam ih viđao, nekoliko puta smo uz kaficu sedeli na tremu njihove kuće, znam da su imali bazen za ribice koje prodaju i da je imao deo gde su držali tu opremu. Kuća je bila "pod konac", čista i moderna. U šoku sam, da onako staložen čovek napravi ovo - kaže naš sagovornik

Nikola i Gordana su radili na "Najlon pijaci" koja se nalazi nedaleko od njihove kuće i prodavali su ribice i opremu za akvarijume. Navodno su imali i poslovni prostor koji su izdavali.

Novi sad, ubistvo Foto: N.B.

- Imaju ćerke stare 19 i 24 godine, to su dobre i vaspitane devojčice, srce mi se cepa zbog njih - dodao je on.

Podsetimo, Nikola je nakon što je na svirep način ubio Gordanu, pokušao da se ubije tako što se vezao lancima i za betonsku ploču nakon čega je skočio u kanal DTD. Lekari hitne pomoći i policija uspeli su da ga spasu, on je izvučen bez povreda, ali je bio u stanju hipotermije.

Dok naš sagorovnik kaže da se radilo o skladnoj porodici, drugi komšija je rekao da je bilo povremenih svađa, ali kao i u svakom braku, te da nasilja sigurno nije bilo, da oni znaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. mart 2024 | 23:26

    Ovo je sugurno neki veliki razlog ali svakako nije resenje oduzeti nekome zivot. U svakom slucaju neverstvo od strane zene neki muskarci shvataju kao bukvalno kraj sveta jer su ceo zivot ulozili i mucili se da naprave nesto a onda kada ih druga strana ovako izda urade ovako nesto. Znam sta pricam jer sam i sam doziveo izdaju najgore vrste od strane zene i svakakve misli su mi padale na pamet. Zato molim zene, devojke takodje i muskarce da ne varaju svoje partnere da se ne bi ovakve stvari desavale. Ako ne ide vise, sednete lepo i razidjete se kao ljudi i sto je najvaznije imate cist obraz i mirnu savest pa posle toga radite sta hocete i sa kim hocete...

  • moki

    12. mart 2024 | 05:30

    Stara ruska poslovica kaze,,Bojte se ravnodusnih''Jer ti kad otkace!!!!!!!

  • Caki

    12. mart 2024 | 07:38

    Morbidno ubistvo, mora da je gledao film Pravednik 1 gde Denzel Vošington baš tako ubija neprijatelja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA