≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikoli koji je izvršio ubistvo u Novom Sadu preti doživotna robija: Ženu usmrtio bušilicom, pa skočio s mosta

J. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka se saslušanje osumnjičenog Nikole T.

  • 1
Temerinski most, Novi sad, policija, samoubistvo Foto: N.B.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da će Nikola T. (55) iz Novog Sada, suprug pokojne Gordane T. (53) iz tog grada, koja je 11. marta lišena života u porodičnoj kući, biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Nikola T. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu navodi da je taj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

U saopštenju je navedeno da je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, izvršilo uviđaj na licu mesta i da je, između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku mediciniu u Novom Sadu radi obdukcije, kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji predmeti će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja, navedeno je u saopštenju.

Policija je 11. marta u kući u Novom Sadu pronašla telo žene, rečeno je tada Tanjugu u Policijskoj upravi Novog Sada.

Muškarac star oko 55 godina je skočio sa Temerinskog mosta, ali je izvučen, ukazana mu je pomoć i prevezen je u Urgentni centar.

On je prethodno, dok je pretio da će skočiti sa mosta, u pregovorima sa policijom rekao da je usmrtio ženu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    12. mart 2024 | 11:44

    Ubio je busilicom ???Dali neko u drzavi je nekad probao da ispituje i dozna sta se ovim ljudima desava u mozgu pre ,za i posle izvrsenje vakvih ubistva !!!!!Onaj pobio decu,drugi izvrsio masakar dece,onaj ubio celu porodicu,oni drugi ubijali,komadali i meleli protivnike,ona dvojica zaklali nasred ulice sportistu i odsetali kao da su samo prosli na crveno ,i jos mnogo mnogo slucajeva,a drzava samo skuplja leseve i nista drugo.Na ovo zlo se mora stati,jer je preslo sve granice NORMALNOG .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA