≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dete mi je isekao na komade, samo da se sve što pre završi": Majka ubijene Noe pred početak suđenja

M. Č.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Ovo će razumeti samo onaj ko je izgubio dete. Naše je isečeno na delove. Ne shvatam da ima zlobnika koji brane ubicu manijaka! Pa kako bi se vi osećali, vi koji ste uz njega..."

  • 8
Noa Milivojev, ubistvo Foto: Telegraf, Privatna arhiva, Printskrin: Instagram/@noa.diva

"Tužni smo i bolni za našim detetom, samo da se sve što pre završi, a nama našu dobricu niko neće vratiti. Čekaj nas anđele naš", plačući je za Telegraf rekla Boba Milivojev, majka ubijene Noe, nakon što je Viši sud u Beogradu danas potvrdio optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog za ovaj zločin.

"Ne možemo da prihvatimo da ga nema. Ovo će razumeti samo onaj ko je izgubio dete. Naše je isečeno na delove. Ne shvatam da ima zlobnika koji brane ubicu manijaka! Pa kako bi se vi osećali, vi koji ste uz njega... Od kada ga nema, u kući je samo tuga ogromna, bio je naš dobrica. Moj jedini prijatelj. Sa mnom je bio najviše u kontaktu i najviše sam ga volela i ako su drugi mislili drugačije.

Ognjena D. (33) osumnjičen je da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života Nou Milivojev (18).

Ovaj sud doneo je rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

Ognjen D. nalazi se u pritvoru od hapšenja.

Prema navodima optužnice Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kojem je prijavljeno stanovao, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, lišio života Nou Milivojev (18), sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Ognjen D. se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne transrodne devojke, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života.


Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećenoe, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Trans devojka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna kada je krenula kod Ognjena D. u čijem stanu je 6. jula pronađeno njeno telo.

(Telegraf.rs)

Video: Potresne scene na sahrani Noe: Rodbina u suzama, ispraćena uz "Tiho noći"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    13. mart 2024 | 15:12

    Jednom za svagda, on nije i nikad ne može biti devojka. On je muškarac, poremećen i teško bolestan, i majka ima veliku odgovornost zbog života i sudbine koji je na kraju njen sin doživeo kao posledicu.

  • Tatjana Deutschland

    13. mart 2024 | 16:16

    Zločin je zločin i ovaj monstrum bi trebao biti kažnjen najvećom mogućom kaznom a to je doživotna robija.Uz to i obavezno psihijatrijsko lečenje i svakodnevni nadzor jer to što je on uradio nalik je nekome ko nema čistu glavu.....

  • Vu

    13. mart 2024 | 18:52

    Kao prvo službeno, a stim i u novinama i portalima nije on nikakva Noa već Đorđe kao što mu piše u ličnoj karti. Da je promenio pol onda je mogao da bude Noa ili drugačije. Majka sad kuka, a očito dete nije odgajala kad je trebala i kako je trebalo. Svi su joj bili krivi osim nje same. Nije bolest sve što boli. Naravno "mesara" u aps doživotno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA