≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve žene posvedočile da je Milena iz Smedereva drobila bromazepam ćerki (4) u sok: Dete drogirala i u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

U krvi i u urinu devojčice nađena velika koncetracija lekova za smirenje

  • 3
Žena, bolnica, lek, hapšenje, dete Foto-Ilustracija: Shutterstock

Dve žene koje su delile bolničku sobu na Institutu za majku i dete u Beogradu sa Milenom R. iz Smedereva i njenom ćerkom od četiri godine, tokom istrage, posvedočile su da je žena drogirala dete.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, one su rekle da su videle majku kako iz ormara uzima lek, drobi u sok i daje devojčici da pije.

Nezvanično, policija je našla bromazepam i diazepam u Mileninim ličnim stvarima.

Ona je uhapšena 8. marta ove godine, a nakon saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana zbog nasilja u porodici.

Podsećanja radi, Milena je 28. februara dovela ćerku u jako lošem stanju u bolnicu. Lekarima je rekla da "dete drhti i da ne može na noge". Takođe je rekla da devojčici ništa ne daje od lekova.

Međutim, lekarima su analize bile sumnjive, pa su zatražili dodatne analize. Krv i urin su poslali na VMA, a rezultati su bili više nego poražavajući. Dete je u krvi imalo visoku dozu lekova za smirenje. Sumnja se da je Milena i ranije detetu davala sedative koji su njoj propisani.

Prijava

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ona je imala prijavu 2021. godine da fizički zlostvalja dete, ali je Centar za socijalni rad u Smederevu doneo odluku da nema saznanja ni dokaza da to majka radi. Inače, ona je na evidenciji za primanje novčane pomoći.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Mileni R. se stavlja na teret nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. mart 2024 | 18:13

    Ovo je strasno sta zene rade i muskarci. Iz iskustva licnog govorim da je socijalno jedna ogromna rupa koja samo produbljuje probleme deteta i roditelja koji se naso u trskoj situaciji. Izvode eksperimente svojim modelima vidjenja koji su neodrzivi i ne zele da na papir stave da je neko neposoban roditelj iako imaju sve argumente. Evo ova zena prijavljivana za nasilje i nikom nista. Ustanovili da se nijedesilo. Jadna deca i jadni ljudi od ovakvih institucija.

  • ја

    13. mart 2024 | 17:06

    Јадно дете.

  • Реално

    13. mart 2024 | 18:23

    То раде све ове што просе по улицама са децом у наручју. Где бре дете 10 сати да спава, било оно пд 6 месеци или од 4 године и да је цео дан у наручју да се не промени ни пелена. Да инспекција ради свој посао прошетала би се по граду и спасила бар 20-оро деце.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA