≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bušilicom joj smrskao glavu, pa pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta: Nikoli određen pritvor

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola T. danas izneo odbranu

  • 0
Temerinski most, Novi sad, policija, samoubistvo Foto: N.B.

Nikoli T. (55), osumnjičenom da je bišilicom ubio suprugu Gordanu (53) u naselju Klisa u Novom Sadu, a potom pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta, sa kojeg je, kako smo pisali, skočio okovan lancima i betonskom pločom, određen je pritvor 30 dana.

"Više javno tužilaštvo u Novom Sadu zbog velike zainteresovanosti javnosti daje saopštenje, da je 14. marta javni tužilac doneo naredbu o sprovođenju istrage protiv N.T. (55) iz Novog Sada zbog osnova sumnje da je dana 11. marta izvršio krivično delo teško ubistvo, na štetu svoje supruge, pokojne G.T (53), te da je nakon iznošenja odbrane, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, a na predlog javnog tužioca, osumnjičenom odredio pritvor, odnosno zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke koje je potrebno ispitati u istrazi, kao i da bi mogao ponoviti krivično delo, te i zbog uznemirenja javnosti. U toku istrage preduzeće se sve potrebne dokazne radnje u cilju donošenja pravilne i zakonite javnotužilačke odluke", saopštili su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA