≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krenuli da dogovaraju detalje oko svadbe, pa doživeli tragediju: Dve osobe stradale, vozaču krivična prijava

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom prilikom preminula je njegova pedesetčetvorogodišnja supruga, dok je V.Š. (22) iz Pirota, sestra verenika njegove ćerke L.A., preminula u bolnici

  • 2
Saobraćajna nesreća u Nišu Foto: D.K.

Protiv I.A. iz Beograda koji je 9. marta na putu Niš – Pirot kod Niške Banje izazvao saobraćajnu nesreću koja je za posledicu imala smrt dve osobe, biće podneta krivična prijava.

Kako saznajemo, on je osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je svojim vozilom „sitroen ksara“ iz još neutvrđenih razloga sleteo s autoputa usled čega se vozilo prevrnulo. Tom prilikom preminula je njegova pedesetčetvorogodišnja supruga, dok je V.Š. (22) iz Pirota, sestra verenika njegove ćerke L.A., preminula u bolnici. U niškom Univerzitetskom kliničkom centru i dalje se nalazi L.A. koja je pretrpela tešku povredu bubrega zbog čega je operisana i trenutno je u stabilnom stanju. Vozač I.A. prošao je samo sa lakšim povredama.

Kako saznajemo, oni su se uputili iz Beograda u Pirot da bi ugovarali svadbu L.A. sa bratom V.Š. kada su sleteli s puta. Za sada nema informacija zbog čega je došlo do udesa ali se veruje da je nesreći kumovala i velika brzina kojom se kretalo putničko vozilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    15. mart 2024 | 14:23

    Samo po gasu ljudi nemoj slučajno da zakasnite negde 2 minuta 🤔

  • Lord

    15. mart 2024 | 15:02

    Kad pocnu da se izricu adekvatne kazne,smanjice se broj udesa.Ovo je na primer za minimum 30 godina,dvostruko ubistvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA