Vreme čitanja: oko 1 min.

Sakrili da prenose skupocene rolekse, pa ostali i bez BMW-a: Paprena zaplena carinika Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su naveli iz Uprave Carine, putnici su ostali i bez automobila, jer vrednost neprijavljene robe prelazi trećinu vrednosti vozila

  • 0
Roleks Foto: Carina Srbije

Carinici na Preševu pronašli su i zaplenili dva sata marke "roleks" vredna čak 32.000 evra, nakon što su muškarac i žena iz vozila marke "bmw" naveli da sem ličnog prtljaga nemaju šta da prijave.

Kako prenose Južne vesti, slučaj je razotkriven kada su na izlazu iz zemlje carinici izdvojili automobil marke "bmw" stranih tablica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Uprava Carina Republike Srbije (@carina_srbije)

Kako su naveli iz Uprave Carine, putnici su ostali i bez automobila, jer vrednost neprijavljene robe prelazi trećinu vrednosti vozila.

- Putnici koji ne prijave dragocenosti koje nose sa sobom rizikuju da ostanu i bez automobila, jer ako vrednost neprijavljene robe prelazi jednu trećinu vrednosti vozila – i ono će biti zadržano. Baš to se dogodilo putniku koji je zbog dva skupocena, a neprijavljena roleksa, ostao i bez BMW vrednog gotovo 30.000 evra... - saopšteno je iz Carine Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA