Vreme čitanja: oko 1 min.

Sahranjen Marko iz Veternika: Krenuo na pecanje, pa nestao bez traga, njegovo telo pronađeno je u kanalu DTD

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko je prethodni dan bio na izletu s prijateljima, nakon čega je otišao na pecanje koje je toliko voleo. Od tada ga više nisu videli

  • 0
Marko Majstorović Foto: Facebook

Marko Majstorović iz Veternika, koji je nestao 3. marta i čije je telo 10 dana kasnije pronađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Juče ga je ispratila porodica i više stotina rođaka i prijatelja. Do poslednjeg trenutka verovali su da je Marko negde živ i dobro, ali je njegovo telo onda pronađeno u kanalu kod novosadskog naselja Klisa, što je porodicu slomilo. Tužne vesti o pronalasku Marka potvrdila je njegova majka.

Marko je prethodni dan bio na izletu s prijateljima, nakon čega je otišao na pecanje koje je toliko voleo. Od tada ga više nisu videli.

O tome koliko su Marka voleli svedoči i broj ljudi koji su se uključili u potragu za njim. Svi ga opisuju kao dobrog i posebnog mladića.

Tokom potrage za Markom u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, bili su prisutni mnogobrojni članovi porodice. Nakon nekog vremena, u vodi je pronađen probušen gumeni čamac, a uz njega veslo, kao i čizme.

Markov dolazak na kanal snimila je nadzorna kamera sa šljunkare. Na mestu na kom je izgubio život često je pecao, a neretko je donosio ribu radnicima šljunkare.

Kada je pronađeno telo u kanalu, sve je ukazivalo na to da se radi o Marku. Ipak, porodica je do poslednjeg momenta gajila nadu da nije u pitanju on. Naložena je obdukcija tela i naposletku je i zvanično potvrđeno da je iz kanala izvučeno Markovo telo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA