Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je sin građevinskog investitora iz Vršca koji je prijavio otmicu: Sumnja se da su motiv dugovi

E. H.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za ovo delo policija u Pančevu uhapsila je njih petoro, M. K. A. (22), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (24) i M. L. (22), zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje, a trebalo bi danas da budu saslušani

  • 5
Vršac, otmica Foto: Instagram

N. L. (21) koji je juče prijavio otmicu, inače sin građevinskog investitora A. L. iz Vršca, kako se sumnja otet je, zbog navodnih dugova.

Za ovo delo policija u Pančevu uhapsila je njih petoro, M. K. A. (22), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (24) i M. L. (22), zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje, a trebalo bi danas da budu saslušani.

Njega su, podsetimo, M. K. A. i R. T. kako se sumnja u toku noći između 16. i 17. marta ove godine prisilili da uđe u automobil i odvezli ga u jedan stan u Vršcu, u kojem su ga tukli i oteli mu zlatni lančić, ručni sat i mobilni telefon, pa se terete i za krivična dela protivpravno lišenje slobode i razbojništvo u saizvršilaštvu.

U stan su potom ušli i L. J., L. T i M. L. koji su, kako se sumnja, zadali više udaraca dvadesetjednogodišnjaku, a L. J. se sumnjiči da mu je pretio tražeći da mu isplati 1.000 evra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za iznudu.

Oglasilo se tužilaštvo za Telegraf

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, dana 17.03.2024. godine obavešten je da se K.A.M. (23), T.A. (19), svi iz Vršca, terete da su prinudili L.N. (20) iz Vršca, da sedne u automobil vlasništvo K.A.M., odvezli ga do stana u Vršcu, vlasništvo K.A.M., gde su ga zajedno sa J.L., T.L. i L.M. zlostavljali, oduzeli mu ručni sat, telefon i zlatnu ogrlicu i iznuđivali mu novac.

- Svim navedenim licima određeno je zadržavanje, te je dana 18.03.2024. godine Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu podneta krivična prijava od strane Policijske stanice Vršac protiv K.A.M. (23), T.A. (19), J.L. (23), T.L. (23) i L.M. (21), svi iz Vršca, zbog osnovane sumnje da su izršili krivično delo zlostavljanje i mučenje kao saizvršioci, protiv K.A.M. i T.R. podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili i kriv. delo protivpravno lišenje slobode i krivično delo razbojništvo kao saizvršioci a protiv J.L. podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio i krivivično delo iznuda - kažu iz OJT Vršac za Telegraf.rs.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu nastavlja dalji rad na predmet.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte ekskluzivni snimak kad policija izvodi otmičara, a jedan građanin se zaleće na njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA