Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je policajac Nemanja kog je Aleksa (15) pokušao da ubije: Izbo ga nožem u noge i testise

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se sumnja, on je oko 23 časa, u jednom lokalu u Novom Pazaru, nožem ubo dvadesetpetogodišnjeg pripadnika Policijske uprave u Novom Pazaru, a zatim napustio lokal

  • 3
Nemanja R. Foto: Facebook

Policajac Policijske uprave Novi Pazar, Nemanja R., zadobio je teške telesne povrede kada je napao Aleksa J., rođen 2008. godine. Maloletnik ga je oštrim predmetom izbo na tri mesta, u obe noge i testise.

Na teret mu se stavlja ubistvo u pokušaju.

Ozlede koje je Nemanja R. zadobio bile su toliko ozbiljne da su zahtevale hitnu operaciju. Zahvaljujući brzoj i stručnoj reakciji medicinskog osoblja Opštee bolnice Novi Pazar, policajac je operisan, a njegovo stanje je stabilizovano. Trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne njege, izvan životne opasnosti, ali sa ozbiljnim telesnim povredama koje će zahtevati dugotrajan oporavak, piše Sandžak danas.

Napadač Aleksa J., prema informacijama iz istrage, dete je roditelja sa dugom istorijom rada u policiji; otac mu je policajac u penziji, dok mu majka i dalje aktivno radi u istoj instituciji. Aleksa je opisan kao osoba sa problematičnim ponašanjem, što dodaje složenost slučaju.

Policija je brzo locirala i privela Aleksu J., koji je trenutno u pritvoru. Očekuje se pokretanje intenzivne istrage kako bi se razjasnili motivi iza ovog nasilnog čina, kao i određivanje odgovarajućih pravnih mera. Ovaj incident je pokrenuo široku javnu debatu o sigurnosti u lokalnim zajednicama, odgovornosti maloletnika i potrebi za jačanjem policijskih i pravosudnih kapaciteta za suočavanje s sličnim izazovima.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su petnaestogodišnjaka iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako se sumnja, on je oko 23 časa, u jednom lokalu u Novom Pazaru, nožem ubo dvadesetpetogodišnjeg pripadnika Policijske uprave u Novom Pazaru, a zatim napustio lokal.

Muškarac je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Novom Pazaru. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    19. mart 2024 | 14:03

    Да је ово друштво нормално Алекса би био ликвидиран приликом покушаја привођења због опирања и један олош мање на улици !

  • Veteran

    19. mart 2024 | 12:49

    Takođe doživotna...

  • Jasim

    19. mart 2024 | 14:06

    10 godina na njivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA