≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suđenje Miki Aleksiću odloženo do daljeg: Sutra neće doći u sud, zdravstveno stanje mu je "teško i složeno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksić je imao dve hirurške intervencije, a trebalo bi da ima i treću

  • 2
Miroslav Mika Aleksić suđenje Foto: Mileta Mirčetić

Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je okrivljen za više silovanja i polnih uznemiravanja trebalo je da se nastavi sutra, ali se on u sudu neće pojaviti zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Naime, Aleksić nije došao ni na prošlo suđenje. Njegov branilac Zoran Jakovljević tada je rekao da Aleksić nije došao zbog zdravstvenih problema i rekao da je Aleksić u proteklom periodu imao dve operacije.

- Odbrana je i ranije ukazivala na komplikacije. Imao je dve teške hirurške intervencije, poslednja je bila 12. januara. Sudu prilažem lekarski izveštaj koji sublimira sve što je do sada urađeno. Ne bih spominjao dijagnoze, ali postoji objektovna sprečenost da prisustvuje - rekao je advokat Zoran Jankovljević.

On je istakao da je Aleksić nedavno bio na konzilijumu zbog onkoloških problema, a da mora da poseti i kardiologa kako bi bilo utvrđeno da li sme da prima onkološku terapiju zbog srčanih problema.

Jakovljević je još tada tražio da sutrašnje ročište bude otkazano jer su šanse da se Aleksić pojavi bile izuzetno male, a sudija je ostavio zakazani termin i braniocu rekao da javi ukoliko se situacija ne promeni.

Ipak, Aleksić sutra definitivno neće doći.

Kako je rekao advokat Jakovljević, i pored svih napora da se suđenje održi, ono će biti odloženo. On je rekao da je Aleksićevo stanje "teško i složeno" i da je moguće da će morati da ide i na treću operaciju.

Na narednom ročištu, za koje nije poznato kada će da se održi, svedočiće oštećena J. V. Suđenje Aleksiću poslednji put je bilo održano u novembru. Na prethodna dva održana ročišta svedočila je Milena Radulović koja je prva prijavila Aleksića za silovanje i izašla u javnost.

Osim Radulović, protiv Aleksića su do sada svedočile M. Đ, I. V, N. V. i M. Ć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kale

    19. mart 2024 | 19:38

    Oslobodite coveka jer nema ni jednog validnog dokaza protiv njega! To sto su se one prisetile posle toliko godina je cista obmana javnosti i njih treba kazniti a ne gospodina Aleksica.

  • Maja

    19. mart 2024 | 21:43

    Ocekivanoooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA