≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi snimci krvavog obračuna u Novom Pazaru: Izbo mladića po grudima, pa pobegao, policija traga za napadačem

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni B. R. je zadobio tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš, policija je ušla u trag napadaču, ali je on i dalje u bekstvu

  • 2

U Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru, oko 22.30, došlo je do krvavog obračuna dvojice mladića, od kojih je jedan zadobio ubodne rane oštrim predmetom u predelu ruku i grudnog koša, navodi Indeksonline.

Povređeni muškarac je odmah prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar gde mu se ukazuje neophodna medicinska pomoć Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, policija je ušla u trag napadaču, ali je on i dalje u bekstvu.

Policijski službenici trenutno obavljaju uviđaj na licu mesta.

U sukobu dve grupe mladića na motociklima, kako navodi Sandžakdanas, B. R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S. M, bio je takođe među učesnicima incidenta. Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povređeni B. R. je zadobio tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenisala na mestu događaja i započela istragu kako bi se rasvetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S. M. je privremeno pritvoren u sklopu istrage, a policija apeluje na sve svedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage, navvodi Sandžakdanas.

Ovo nije prvi put da se u ovom delu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Očekuje se da će dalji tok istrage otkriti više detalja o motivima i okolnostima koje su dovele do ovog nasilnog obračuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Video Plus video news agency (@videoplus.rs)

(Telegraf.rs)

Video: Krvavi obračun na Horgošu: Na snazi je velika akcija policije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    22. mart 2024 | 07:20

    Pazar je postao divlji zapad ponovo

  • Pazarac

    22. mart 2024 | 00:30

    Ljudi samo da znate u Pazaru ko je sve među operativcima(poput ovih koji poziraju), dobro nas i ima živih od naoružanih do zuba i besnih nam sugrađana.. Svi smo upoznati sa delima i ponašanjem pripadnika Mup-a u Novom Pazaru, sramota za slavnu službu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA