≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivo nasilje na parkingu u Zemunu: Pekli čoveka bakljom i uboli ga nožem u grudi, sad im preti zatvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu povodom ovog slučaja

  • 6
Policija noć rotacija Foto: Telegraf.rs

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv N.K. (22) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda iz odredbe člana 121 stav 1 Krivičnog zakonika i D.N. (19) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela laka telesna povreda iz odredbe člana 122 stav 2 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika.

Napred navedena krivična dela optuženi su izvršili na taj način što su su se dana 23.5 2023.godine nalazili na parkingu u Zemunu, te je drugooptuženi zajedno sa još jednim NN licem prišao prvooptuženom i oštećenom N.M. te je upalio baklju i oštećenom N.M. zadao jedan udarac u vrat i jedan udarac u desnu ruku te mu je time naneo povrede u vidu opekotina a što predstavlja jednu jedinstvenu laku telesnu povredu, dok je prvooptuženom zadao jedan udarac u leđa, takođe zapaljenom bakljom, te mu time naneo laku telesnu povredu u vidu opekotine u desnom pod lopatičnom predelu, nakon čega je prvooptuženi drugooptuženom, nožem koji je držao u ruci, zadao ubod u grudi nanoseći mu telesnu povredu u vidu ubodne rane grudnog koša sa otvorom u levom bočnom grudnom predelu i kanalom koji je usmeren od spolja put unutra duž kojeg je presečeno potkožno meko tkivo i otvorena grudna duplja sa minimalnim prodorom vazduha i izlivam krvi u grudnu duplju a što predstavlja tešku telesnu povredu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza prvooptuženog osudi na kaznu zatvoru u trajanju ne kraćem od jedne godine, te da drugooptuženom za svako krivično delo prethodno utvrdi kazne zatvora u trajanju ne kraćem od po sedam meseci a zatim da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju ne kraćem od jedne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    22. mart 2024 | 18:40

    Pekli čoveka bakljom i uboli ga nožem u grudi i traže kaznu od jedne godine. Koliko smo navikli na ludnicu i zakon. Pa da mi je brat sramota tražiti ispod pet godina.

  • Ljudi alo

    22. mart 2024 | 18:46

    Sta je ovo? Gde mi zivimo?

  • Bojsha

    22. mart 2024 | 18:15

    U samoodbrani je potegnut nož, nakon što je napadnut upaljenom bakljom. U Srbiji nemaš pravo ni da braniš svoje telo i život. Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA