≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pali dileri u Sokobanji: Policija im ovo pronašla, pa obojica završili iza rešetaka

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kod osumnjičenog P. M. policija je takođe pronašla manju količinu ove materije koju je kupio od Đ. M., a koji je u prethodnom periodu, kako se sumnja, prodavao ove narkotike

  • 2
Kriminalna banda, članovi bande, dilovanje dileri droge, kriminalci Foto-ilustracija: Shutterstock

Inspektori u Sokobanji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su Đ. M. (2005) i A. Ž. (2004), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i P. M. (2001) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

- Policija je kod Đ. M. pronašla manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, dok se A. Ž. sumnjiči da je od njega preuzela sedam paketića sa manjom količinom ove materije i, radi dalje prodaje, predala jednom muškarcu iz Sokobanje koji je ranije uhapšen - potvrdjeno je za RINU u policijskoj upravi.

Kod osumnjičenog P. M. policija je takođe pronašla manju količinu ove materije koju je kupio od Đ. M., a koji je u prethodnom periodu, kako se sumnja, prodavao ove narkotike.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    23. mart 2024 | 19:02

    Ovo je samo da se zakon ispoštuje, a spalo je na ovu dvojicu ...

  • N 1

    23. mart 2024 | 18:03

    To su samo sitne ribe koje hapsite veće su zaštićene od istrebljenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA