≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan napao bivšu devojku (36) u kafiću u Batajnici: Gađao je staklenom flašom u glavu, određen mu pritvor

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela

  • 0
Napad flašom na devojku, flaša, devojka Foto-ilustracija: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni D. Z. (51) zbog sumnje da je naneo lake telesne povrede bivšoj emotivnoj partnerki M. P. (36).

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je u kafiću u Batajnici, staklenom pivskom flašom gađao bivšu partnerku, pogodio je u glavu i naneo joj lake telesne povrede, pri čemu je imao 1,36 promila alkohola u organizmu.

Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je u pitanju osoba prema kojoj su ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa bivšom partnerkom, da je događaju prethodio raskid emotivne veze, te da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na nju, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Video: Scenario kao iz filma u Novom Pazaru: Diler pobegao iz Tužilaštva tokom saslušanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA