≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u kafiću u Batajnici: Devojku flašom pogodio u glavu, pa kukavički sve negirao pred tužiocem

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je u trenutku incidenta imao 1,36 promila alkohola u krvi

  • 1
Temerinski most, Novi sad, policija, samoubistvo Foto: N.B.

Muškarac D.Z. (50) saslušan je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog prijave da je u kafiću u Batajnici neposredno nakon raskida staklenom pivskom flašom gađao tad bivšu devojku M. P. (35),  pogodio je u glavu i naneo joj lake telesne povrede. Kako saznajemo, on je već ranije imao izrečene mere zabrane prilaska.

Muškarac je u trenutku incidenta imao 1,36 promila alkohola u krvi.

Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv, izneo je odbranu pred javnim tužiocem i rekao da nije devojku gađao flašom.

Pošto su prema njemu već ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa bivšom devojkom, i utvrđeno je da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na oštećenu, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor zbog krivičnog dela laka telesna povreda iz člana 122. Krivičnog zakonika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA