≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalna krađa dečaka (15) i njegovog saučesnika u Nišu: Iz kuće odneli čitavo bogatstvo

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da su oni u prethodnom periodu obili jednu kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1.800.000 dinara

  • 3
Novi Pazar, krađa Foto: RINA

Policija u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila je S. A. (22) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i jednog petnaestogodišnjaka, takođe iz ovog grada, osumnjičenog da je počinio isto krivično delo.

Sumnja se da su oni u prethodnom periodu obili jednu kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1.800.000 dinara. Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratiće ih vlasniku.

Takođe, S. A. se sumnjiči da je obio još jednu kuću u ovom gradu iz koje je ukrao dva televizora, muzičko pojačalo, četiri tepiha i dva para zavesa, koji su pretresom stana koji osumnjičeni koristi pronađeni i vraćeni vlasniku.

Osumnjičenom S. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu, dok je petnaestogodišnjak priveden nadležnom višem tužiocu, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Lela

    28. mart 2024 | 10:29

    Sposobni momci..

  • Pravnik

    28. mart 2024 | 15:45

    Sada kao maloletnici su lopovi a za tri godine ubice. Naravno ako ih strozije kazne ne sprece. Dusanov zakonik uvesti pod hitno,jer kriminal cveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA