Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sina mi je mamio bombonama, pa hteo da ga uhvati i povede": Ispovest majke koja je razotkrila manijaka

D. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon saslušanja osumnjičeni je poslat na lečenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu. Srećom on decu nije povredio

  • 1
Ulica u kojoj je nepoznati muškarac mamio decu slatkišima Foto-kolaž: Nikola Tomić, Shutterstock

Policija na Novom Beogradu, sredinom nedelje, uhapsila je M.L. (51) pod sumnjom da je slatkišima mamio decu da krenu za njim. Srećom, majka jednog mališana je sve to videla i pozvala policiju koja ga je odmah privela.

M.L. je prilikom hapšenja udario policajca. Ni jedno dete nije, srećom, povredio.

Nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i veštačenja utvrđeno je da se radi o psihički oboleloj osobi koja je upućena na dalje lečenje.

Majka uznemirena

Tragom ove informacije ekipa "Telegraf.rs" posetila je roditelje čija su deca mamljena od strane M.L.. Majak jednog od mališana za naš portal otvorila je dušu i ispričala šta se dogodilo.

Nesrećna žena bila je vidno uznemirena zbog dece koja su pretrpela strah gledajući sve što se dogodilo.

-Moje troje dece nalazilo se na ulici u trenutku kad sam izašla na kapiju i videla da M.L. trči za najmlađim detetom koje je u tom trenutku vrištalo i dozivalo me. Kad sam videla nepoznatog čoveka, počela sam da trčim ka detetu u strahu da ga ne odvede. On je tada pobegao. Od tog događaja je prošlo dva dana, ja sam bila na ulici i čistila ispred kuće. Mamio ga je bombonama - dodaje nesrećna žena.

- Ne zadugo, videla sam istog čoveka da prolazi tri, četiri puta ovom ulicom prateći decu. Pozvala sam supruga i rekla mu da je to isti čovek koji je pokušao da uhvati naše dete. Suprug, svekrva i ja smo trčali ka njemu i uhvatili ga, te smo prijavili policiji. On je poricao da je trčao za našim detetom. Kada je policija došla, u rancu mu je pronašla dečije rukavice, bombone, lekove i skoro 15 upaljača- objasnila je majka dečaka.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, kada je M.L. shvatio da će biti uhapšen, zamahnuo je rukom i udario policijskog službenika.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan je u Policijskoj stanici Novi Beograd.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Mladić iz Aleksinca uhvaćen na delu, nag mamio decu i zadovoljavao se: Komšinice u šoku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA