Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje suđenje optuženom za pucnjavu na Vračaru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od ispaljenih projetila pogodio je D.L, koji je zadobio laku telesnu povredu.

  • 0
Ubistvo, Novi Beograd, policija uviđaj, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Foto-kolaž: Mateja Beljan

U Višem sudu u Beogradu 3. aprila počinje suđenje Nemanji Đorđeviću (21) zbog sumnje da je 22. maja 2023. godine u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz pištolja naneo tešku telesnu povredu A.P. i laku telesnu povredu D.L.

U sredu bi optuženi trebalo detaljno da iznese svoju odbranu nakon što tužilaštvo i odbrana iznesu svoja uvodna izlaganja.

Opzužnicom Đorđeviću se na teret stavljaju četiri krivična dela - teška telesna povreda, laka telesna povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Đorđević je, kako se sumnja, 22. maja 2023. godine prišao kladionici i u trenutku kada je A.P. izlazio iz kladionice iz pištolja ispalio četiri projektila, nanevši A.P. tešku telesnu povredu.

Jedna od ispaljenih projetila pogodio je D.L, koji je zadobio laku telesnu povredu.

Nakon toga optuženi se trčećim korakom udaljio sa lica mesta u pravcu Čuburske ulice, ali ga je policija ubrzo pronašla i lišila slobode.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA