≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vređao tri devojke, pokazivao im polni organ, pa ih pretukao: Uhapšen muškarac iz Niša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povod napada je navodno bila neuzvraćena i neželjena pažnja, kojom ih je muškarac obasipao.

  • 10
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Nišlija M.C. (43) uhapšen je zbog sumnje da je vređao, polno uznemiravao i istukao tri devojke starosti 21, 22 i 23 godine tokom njihovog izlaska u grad.

Kako saznaje Telegraf.rs, do napada je došlo 31. marta u večernjim satima, nakon što se muškarac posvađao, a zatim neprimereno ponašao prema trima drugaricama.

- Najpre ih je verbalno napao, zatim im je pokazivao polni organ, a onda je na njih i fizički nasrnuo zadavši im udarce po glavi i telu. Sve tri su zadobile povrede, ali nijedna nije zadržana u bolnici - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Nakon isteka zadržavanja od 48 sati koje mu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu odredila policija, M. C. je danas priveden na saslušanje tužiocu.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević saopštio je da je ta pravosudna institucija predložila da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana.

- On se sumnjiči za krivična dela nasilničko ponašanje i polno uznemiravanje. Nakon okončanja veštačenja telesnih povreda koje su zadobile oštećene, izjasnićemo se o daljoj kvalifikaciji dela. Mi smo predložili pritvor do 30 dana, o čemu će odlučiti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu - naveo je Stanojević.

Kako saznajemo, osim telesnih povreda, devojke su doživele i veliku traumu usled neizazvanog napada čiji je povod bila neuzvraćena i neželjena pažnja, kojom ih je muškarac obasipao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    1. april 2024 | 16:05

    Šta bre M. C. 43, slika i ime i prezime, da svi znaju ko je taj baja.

  • Nena

    1. april 2024 | 16:02

    Zato ja uvek nosim peper sprej pa neka izvole takve barabe, proći će ko bos po trnju.

  • Spomenka

    1. april 2024 | 16:09

    Njih tri od dvadeset i nesto godina nisu mogle da isutiraju skota?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA