≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAZNAJEMO Poznatom doktoru u kovertu sem metka stavili i pečat, koji mu je ukraden pre nekoliko godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispituje se da li reč o neslanoj šali i ili je u pitanju pretnja

  • 6
Ubistvo Zemun, policija uviđaj Foto: Milena Đorđević

Poznatom doktoru iz Beograda L.M. ispred stana ostavljena je koverta, a kako saznajemo, unutar nje bio je metak i njegov pečat.

Ispituje se da li reč o neslanoj šali ili je u pitanju pretnja.

Saznajemo, lekar je pre nekoliko godina prijavio da mu je upravo taj pečat ukraden.

- On nije mogao da kaže da li na nekog sumnja. Pretnje nije dobijao, ali ne zna ni da li je reč o neslanoj šali- kaže naš izvor.

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Kako "Telegarf.rs" saznaje, slučaj je policiji prijavljen 20. februara ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pacijent

    2. april 2024 | 10:38

    Ili je neko platio pa nezadovoljan uslugom ili je doca trazio mito za ono sto mu je posao. Kakvo nam je zdravstvo ( i vojno i civilno) ovo nije nista neobicno i neocekivano. Ako ne doneses flasu za doktora i kafu za sestru ocekuj da si poslednji u cekaonici.

  • Zaza

    2. april 2024 | 13:17

    Budi zahvalan sto je prvo stigao koverat,moglo je prvo zrno metka da stigne pa onda koverat ali prazan DOKTORE !!!!!Kad stize ,,plata ispod stola " tada ne idete u policiju,jel tako doktore,a sada kad ste nekome zeznuli zivot i zdravlje odmah prpa bato.

  • Pera

    2. april 2024 | 13:00

    Lepo ja pišem pre par meseci da smo na korak do stanja "doktore, zdravlje ili život ovog čoveka su direktno povezani sa tvojim". Uskoro će prvi u čekaonici da bude onaj koji ima veći pištolj. Za njega će pregled biti hitan, besplatan i najbolji mogući. A da su tome doprineli i sami lekari, o itekako. Niko ne spori da treba da budu bogati, ali ako to normalnim putem ne ide, izvolite van zemlje. E ovo što nije htelo da ode je sada dočekalo da leči ovo što ne može da ode. Tako da je vest samo prvi vesnik lepe budućnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA