Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica protiv muškaraca iz Sefkerina zbog droge: Krili je kod kanala za navodnjavanje, preti im 12 godina

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optuženima preti do 12 godina zatvora

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas u Višem sudu u ovom gradu podiglo optužnicu protiv okrivljenih D. I. (37) i S. S. (28), a obojica su iz Sefkerina kod Opova, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 11. do 13. juna 2022. godine u Sefkerinu neovlašćeno radi prodaje prenosili, odnosno držali opojnu drogu, marihuanu u ukupnoj količini od kilogram i 515 grama neto mase, koja se nalazila u dva paketa.

Okrivljeni D. I. se tereti da je po dogovoru i, uz navođenje okrivljenog S. S, navedenu opojnu drogu preuzeo od nepoznatog lica kod autobuske stanice na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Besni Fok, na potezu "Vrba", te da ju je preneo putničkim vozilom do atara Sefkerina, na potezu "Velika utrina", saopštilo je danas Više javno tužilaštvo Pančevo.

U saopštenju se dodaje, da je opojnu drogu ostavio pored betonskog mosta, do kanala za navodnjavanje, gde ju je S. S. držao, a sa namerom da se opojna droga proda kupcima na području opštine Opovo i grada Pančeva.

Kako se dodaje u saopštenju, okrivljenima se stavlja na teret da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA