Vreme čitanja: oko 1 min.

Namerno sekirom uništio 4 autobuska stajališta, jer je hteo da ode u zatvor: Ovo je razlog zašto želi u ćeliju

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni je sekirom razbio reklamne panoe i konstrukcije na 4 autobuska stajališta, pa je prišao rampi na parkingu SC “Novi Beograd”, rukama nasilno podigao rampu i polomio je

  • 0
Zatvorenici Foto: Milena Đorđević

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni M. P. (32) zbog krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu imovine koja je u vlasništvu Grada Beograda.

Osumnjičeni je 31. marta, u večernjim časovima, pod dejstvom 1,56 promila alkohola u krvi, sekirom koju je poneo sa sobom razbio reklamne panoe i konstrukcije na 4 autobuska stajališta, pa je prišao rampi na parkingu SC “Novi Beograd”, rukama nasilno podigao rampu i polomio je.

Prilikom forenzičkog pregleda lica mesta uočeni su tragovi krvi koje je osumnjičeni ostavio, jer se posekao pri izvršenju krivičnog dela, nakon čega je tužilaštvo dalo policiji naredbu za poređenje DNK materijala sa lica mesta sa DNK osumnjičenog. M. P. je priznao izvršenje krivičnog dela, izjavivši da je krivična dela namerno počinio, jer želi da ode u zatvor gde će imati hranu i smeštaj.

Imajući u vidu da je u pitanju osoba koja nema prebivalište ni boravište i da je ranije pravnosnažno osuđen, a u toku je još jedan krivični postupak protiv njega,  Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor koji je rešenjem suda i određen.

Javni tužilac je doneo i naredbu za neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, imajući u vidu procenu da okrivljeni trenutno predstavlja opasnost za sebe i društvenu zajednicu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su uhpašeni pedofili u Srbiji: Snimak brutalnog hapšenja policije u akciji Armagedon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA