≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke odgovorio Telegrafu na sva pitanja: Ovo rekao o sinu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njegov sin i još jedan počinilac osumnjičeni su da su Danku udarili kolima, pa njeno telo bacili na deponiju, a kako se sumnja, devojčicu su pre toga zadavili

  • 47

Iako je Dušan Janković, otac Srđana Jankovića osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić (2), jutros odbijao da odgovara na pitanja novinara, naša reporterka zaustavila ga je kad je krenuo da radi u polju i insistirala na odgovorima.

- Osećam se dobro... Dobro... Biću još bolje, mislim, barem se nadam - rekao nam je na početku on, nakon što je jutros pomenuo i da "još ništa nije gotovo".

Kad ste čuli sve to, je l ste mogli da poverujete da je Vaš sin u pitanju, upitali smo ga:

- Ja nisam mogao da verujem - rekao je i spustio glavu.

Kakav je on ovako, nastavili smo dalje, iako Jankoviću nije bilo pravo:

- Dobar... Super....

Kako se ponašao tog trenutka kad je objavljeno da je devojčica nestala?

- Super. Ništa nisam primetio. Ništa pod milim bogom. Ponašao se kao da je sve najnormalnije - završio je otac.

Podsetimo, radnici JKP "Vodovod" u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni su da su ubili malu Danku Ilić(2). Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističke policije za "Informer" je izneo jezive detalje zločina u Banjskom Polju.

Policija još nije našla telo devojčice, a o najnovijim detaljima potrage možete čitati OVDE.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

- Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju - rekao je načelnik UKP i dodao:

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji - ispričao je Cmolić.

Telegraf.rs napravio je rekonstrukciju zločina koji šokirao celu javnost. I sam Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije rekao je da se radio o dvojici monstruma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    5. april 2024 | 14:23

    Umesto da budu srecni sto je dete oživelo i da ga voze odmah u bolnicu oni rade totalno bolesne stvari.. Ako je to istina treba da idu na doživotnu robiju bez pomilovanja..

  • Veteran

    5. april 2024 | 14:29

    Pustite ovog čoveka na miru, čovek ide svojim poslom, sin je punoletna 5o godina ima, pa nije Otac ovo rekao da uradi, uostalom sad je prioritet da se nađe mala Danka sve ostalo je nebitno ko šta gde....

  • Dr

    5. april 2024 | 15:15

    Ubio dete i super. Zna li ovaj starac šta bulazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA