Vreme čitanja: oko 1 min.

Razbojništvo u Zdravstvenoj stanici u Ljubiću: "Pokidali i pokrali kablove i instalacije sa objekta"

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, incident se dogodio pre nešto manje od mesec dana, a počinioci su privedeni

  • 1
Policija noć rotacija Foto: Telegraf.rs

Dvojica razbojnika provalila su pre izvesnog vremena u zgradu Zdravstvene stanice u Ljubiću koja je u završnoj fazi izgradnje i iz nje pokidali i izneli većinu kablova i elektro-instalacija koje su bile postavljene.

Prema rečima gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, incident se dogodio pre nešto manje od mesec dana, a počinioci su privedeni.

Prema nezvaničnim informacijama razbojnici us iz Pančeva, prenosi Morava info.

- Oni su pokidali i pokrali skoro sve kablove i instalacije koji su bili postavljeni na objektu. Šteta je oko 1,2 miliona dinara. Nju smo nadomestili, ali nije najveći problem finansijska šteta koja je na ovaj način prouzrokovana, već vreme, jer će praktično završeni radovi morati da se urade iz početka. Da se komplet postavi nova instalacija, da se gletuju zidovi. Ovo će u izvesnoj meri svakako usporiti radove, ali sam ubeđen da će do kraja juna Zdravstvena stanica biti kompletno opremljena i otvorena za korisnike, za oko 30.000 ljudi koji žive sa druge strane reke Zapadne Morave - izjavio je gradonačelnik Čačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    7. april 2024 | 09:10

    Malo sumljivo. Pa zar takvi objekti nimaju cuvare? Znaci, moze ko god hoce da dodje i raznosi, kako materijal, tako i gradjevinske masine i alat. VRLO SUMLJIVO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA